PALAUTUKSET

Noudatamme Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Jos tuote ei ole sopiva tai se ei vastaa odotuksiasi olet oikeutettu palauttamaan sen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen saamisesta. Palautusoikeus ei koske avattuja ruoka- tai lisäravinne- tai namupakkauksia, pakasteita tai kissanhiekkaa/pellettejä.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikelpoinen. Mikäli tuote ei ole käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikuntoinen, hyvitetään tuotteen hinnasta vain 50%.

Hyväksyttyämme tarkastetun tuotteen hyvitämme maksamasi summan tilauksesi maksutavan mukaisesti. Liitä palautettavaan tuotteeseen alkuperäinen lähete sekä täytetty asiakaspalautuslomake. Pyydä palautuslomake meiltä ( nettipuoti@barffi.net), lähetämme sen sähköpostiisi.

BarffiNetin Nettipuodilla on Matkahuollon kanssa asiakaspalautussopimus, jolloin palautettava tuote viedään Matkahuollon toimipisteeseen tai asiamiehelle. Sinun ei tarvitse maksaa palautuskuluja. Asiakaspalautustunnuksen saat meiltä palautuslomakkeen kanssa. Muista ottaa palautuksesta kuitti/toiste itsellesi, jos lähetys jostain syystä sattuisi hukkumaan.

Muilla tavoilla toimitetuista asiakaspalautuksista emme maksa palautuskuluja.


KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä lähetykset voivat vaurioitua. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee noutopisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota sitten yhteyttä asiakaspalveluumme, niin toimitamme sinulle korvaavan tuotteen.


REKLAMAATIOT

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuote on vaurioitunut, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta välittömästi sähköpostilla nettipuoti@barffi.net


YLIVOIMAINEN ESTE (Force majeure)

BarffiNet ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy BarffiNetin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta BarffiNetin toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


RIITOJEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.