TeamZiwi logo

Tervetuloa TeamZiwiin!

Oletko etsinyt parasta 100% luonnollista koiranruokaa, parasta 100% luonnollista kissanruokaa kasvatustyöhösi? Onneksi olkoon! Löysit sen!

ZiwiPeak - tuoretta ja luonnollista raakaa lihaa ilmakuivattuna pussissa tai kosteana tölkissä. Kaikki tämä puhtaimmilta, vihreimmiltä Uuden-Seelannin laitumilta ja kirkkaista vesistä. Ei muuta lisättyä kuin tarpeelliset vitamiinit ja kivennäisaineet. Se on sitä mitä koirat ja kissat - jos voisivat – kutsuisivat täydelliseksi. Me kutsumme sitä ehdottomaksi rakkaudeksi.

ZiwiPeak on mahdollisimman lähellä raakaa, luonnollista villiä ruokavaliota ilman pakastamista ja sulattamista. Joten se on tehty sopimaan sekä lemmikillesi että sinun elämäntyyliisi. Emme käytä säilöntäaineita, täyteaineita tai viljaa. Ei mitään keinotekoista. Vain 98% oikeaa lihaa, sydäntä, maksaa, munuaista, kylmällä vedellä pestyä mahaa ja luuta, makrillia ja viherhuulisimpukoita, sekä lisäksi valittuja vitamiineja ja kivennäisaineita. Lemmikkisi saa hyvää joka suupalalta. Ja tuotetta kuluu vähemmän kuin useampia muita ruokia. Tulos? Terveempiä, pitkäikäisempiä, kiitollisia lemmikkejä.

TeamZiwi Kasvattajakerhon säännöt 2018

TeamZiwi Kasvattajajäsenen tulee

  • olla FIFEn/CFAn/TICAn ja/tai Suomen Kennelliiton jäsen ja hänellä on kennelnimi ja/tai kasvattajanimi. Hän asuu Suomessa ja kasvatustyössään noudattaa em. liittojen ohjeita ja sääntöjä.
  • Kasvattaja huolehtii kaikkien eläintensä hyvinvoinnista.
  • Pentueiden ja niiden vanhempien tiedot kasvattaja toimittaa tarkistettavaksi TeamZiwille sähköpostitse.
  • TeamZiwi Kasvattajajäsen sitoutuu käyttämään omille koirilleen / kissoilleen ZiwiPeak- täysravintoa. Tämä todennetaan säännöllisistä tilauksista TeamZiwin kasvattajakerhon kautta (suhteutettuna rodun kokoon) viimeisen 3 kk aikana.
  • TeamZiwi Kasvattajajäsen sitoutuu suosittelemaan ZiwiPeaki-täysravintoa kasvattiensa uusille omistajille.TeamZiwi Kasvattajajäsen on oikeutettu

  • Ostamaan ZiwiPeak-sarjaa maahantuojalta sovittuun kerhohintaan. Vuonna 2018 tämä etu on normaalihinnasta -15%. Kasvattaja-alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
  • Liittyessään TeamZiwiin kasvattaja saa tervetuliaislahjaksi vuonna 2018 ensimmäisestä tilauksestaan ZiwiPeak-tuotteista -25% alennuksen normaalihinnasta.
  • Saamaan pentupaketit kaikille rekisteröidyille syntyneille pennuilleen annettavaksi pennun ostajalle. Paketti sisältää esim. ruuan, kupin tai lelun. Pakkausten sisältö voi vaihdella, kasvattajakerho pidättää itsellään oikeuden vaihdella pakettien sisältöä.
  • Saamaan tiedon paikkakunnan mahdollisista tapahtumista ja muista eduista ja uutisista.

TeamZiwin edut ovat kasvattajakohtaisia.
Kerhohintaan hankittuja tuotteita ei ole sallittua myydä tai luovuttaa edelleen sovitusta poikkeavalla tavalla.
Jäsenrekisterin tietoja emme luovuta ulkopuolisille.


Pidätämme oikeuden tarkastaa TeamZiwi-jäsenen antamien tietojen oikeellisuuden. Väärien tietojen antamisesta tai kerhon sääntöjen rikkomisesta johtuen jäsenyys voidaan irtisanoa
TeamZiwi-jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan.
Pidätämme oikeuden muuttaa TeamZiwin sääntöjä. Kerhon säännöissä tapahtuvista muutoksista pyrimme ilmoittamaan kuukausi etukäteen.

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.